CodeMonkey. Utveckling av logiskt tänkande

Startsida / Moduler / CodeMonkey. Utveckling av logiskt tänkande

En modul som gör det möjligt för barnet att ta de första stegen för att bemästra datorn. Modulen kommer att överraska föräldrarna med hur snabbt barnet kan lära sig de grundläggande principerna för att arbeta med datorer och algoritmer.

Barnet kommer att lära sig hur datorn är strukturerad, vilka program som är nödvändiga för dess arbete och vilka enheter som kan anslutas till den, kommer att lära sig hur man använder tangentbordet och musen, arbetar med filer och program, vad datasäkerhet och datorsäkerhetstekniker är, och mycket, mycket mer.


Under modulen kommer barnet att lära sig begrepp som algoritmer och loopar, massiver och funktioner, bekanta sig med grafiska redigerare, lära sig att använda en dator på en avancerad nivå. Kommer att skapa flera egna IT-projekt.

CodeMonkey är en spelplattform med ett intuitivt gränssnitt för att lära barn de grundläggande principerna för programmering. Lektionerna hålls på ett spännande och engagerande sätt, tack vare vilket eleverna förvärvar grundläggande kodningskunskaper i verkliga språk och visar ett stort intresse för att fortsätta sin utbildning.

Efter att ha avslutat denna modul i KIBERone CyberSkolan kommer ditt barn att känna till grunderna i algoritmer och logik, ha lärt sig att kreativt lösa problem av olika komplexitet, blivit skicklig på att läsa koder och hantera dem, samt orientera sig i världen av vuxenprogrammering. Egenskaper för programmeringskursen för barn "CodeMonkey.

Funktioner i programmeringskursen för barn " CodeMonkey. Utveckla logik"

Utveckling av logiskt tänkande" Kursen är utformad både för nybörjare som inte har någon tidigare erfarenhet av programmering och för erfarna unga kodare som vill testa sin kunskap eller stärka den på ett roligt och lekfullt sätt. Vi ger barnen minimala teorikunskaper och maximal möjlighet till praktik. Uppgifterna är utformade i form av kartor, vilket ökar intresset för att hitta optimala lösningar. Alla uppgifter ges i stigande svårighetsgrad.

Modulen "CodeMonkey. Utveckling av logiskt tänkande" i vår CyberSkola är en inledande introduktion i spelform:

  • till CodeMonkey-plattformen och kodblock;
  • till  komplexa programmeringskoncept - objekt, funktioner, argument, cyklar, cyklisk upprepning, variabler, matriser, metoder, villkor, operatorer och händelser;
  • till  grundläggande kommandon på engelska och algoritmkonstruktion;
  • till textkodning.

Under inlärningsprocessen blir barn mer uppmärksamma och flitiga, arbetar ständigt med koder och utvecklar korrekta vanor när de skriver dem, utvecklar matematiskt tänkande och lär sig också:

  • Förstå poängen med uppgiften;
  • dela upp uppgiften i element för att identifiera och fokusera på det viktigaste;
  • skapa en exekveringsalgoritm;
  • tänka igenom program och felsöka dem;
  • arbeta självständigt och i team tillsammans med kamrater.

Barnen utbildas av specialister med verklig praktisk erfarenhet från stora IT-företag. I slutet av modulen kommer ditt barn att kunna tillämpa det hon eller han har lärt sig för att i framtiden lättare bemästra mer komplexa program.

 

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK