Gif-animering

Startsida / Moduler / Gif-animering

Man kan uttrycka en hel rad av komplexa känslor utan ord med hjälp av gifs - animerade bilder som är mycket populära på Internet. Animeringskurser för barn från KIBERone CyberSkolan i Stockholm kommer att lära dem att skapa gifs för användning i sociala nätverk och på mobila enheter.

Kurser för barn genomförs av praktiserande experter - anställda på stora IT-företag i Stockholm. Alla har genomgått pedagogisk utbildning, så kurserna är roliga, spännande och liknar inte alls skollektioner. Det här är ett riktigt kreativitetslaboratorium, där barn inte bara får kunskap utan också får uttrycka sig, prova på att vara kreativa, lära sig efterfrågade färdigheter och lära sig grunderna i ett intressant internetyrke.

Animeringskurser för barn

Lektionsprogrammet är speciellt utformat för skolbarn från 6 till 14 år. Eleverna erbjuds både teoretiskt material och praktisk träning, där praktiken tar upp 80 procent av kurstiden.

Egenskaper av animeringskursen för barn: Gif-animeringskursen hjälper barn att få kunskaper som gör att de kan skapa roliga uttryckssymboler och avatarer inte bara för sig själva eller vänner, utan också för kommersiella ändamål. Till exempel är de mycket efterfrågade inom internetmarknadsföring - när man marknadsför webbplatser med bannerannonsering eller företagssidor i sociala nätverk.

Vad ditt barn kan få ut av kursen

Under en månadslång kurs kommer barnen lära sig att:

  • använda de mest praktiska och funktionella programmen för att skapa gif-bilder;
  • skapa bilder i önskad stil och design;
  • använda olika filter som hjälper till att göra bilder mer kreativa;
  • ladda upp filer till en grafisk redigerare och bearbeta dem;
  • välja typsnitt, storlek och färg på text för design av animationer;
  • ställa in intervallet mellan animerade bilder, bestämma frekvensen för deras upprepning;
  • infoga länkar till musik i animationer;
  • öka eller minska storleken på gif-bilder;
  • analysera sina egna skapelser, ge dem en bedömning i termer av originalitet, kreativitet, kvalitet på utförandet;
  • spara animationer på datorn och lägga till dem i sitt portfolio.

Resultatet av utbildningen är gifs skapade av barnen själva. Var och en av dem är ett unikt exempel på animering, eftersom eleverna utvecklar dem självständigt under ledning av skickliga lärare i animation i Stockholm.

Att skapa animationer är en av de mest nödvändiga och efterfrågade färdigheterna för arbete med sociala nätverk. Tack vare vår animeringskurs kan barn inte bara uttrycka sin kreativitet, utan också börja tjäna pengar genom att skapa animerade smileys och logotyper.

Liksom andra kurser för barn från KIBERone CyberSkolan i Stockholm är Gif-animering en av modulerna i ett storskaligt internationellt vetenskapligt projekt vars huvudsyfte är att hjälpa barn att behärska de färdigheter som behövs i en högteknologisk värld. De ska kunna känna sig trygga i den moderna IT-verkligheten, kunna tjäna pengar, och bestämma sig för sitt framtida yrke.

Ni kan välja en fristående animationskurs för ert barn eller studera den som en del av vårt kompletta utbildningsprogram för moderna IT-yrken. Ni kan bestämma er och få en uppfattning om hur lektionerna kommer att hållas och vem som kommer att leda dem genom att delta i en gratis provlektion. Anmäl er genom att fylla i formuläret på webbplatsen.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK