Kodu Game Lab. Visuell programmering i 3D

Startsida / Moduler / Kodu Game Lab. Visuell programmering i 3D

Kodu är ett sätt att få barn att gå från den passiva rollen som spelare till den mer kreativa rollen som spelskapare. Det är precis vad Kodu ger dem möjlighet att göra - inse att datorn kan användas för att skapa något nytt, att ge liv åt deras idéer. Med Kodu kan barn skapa spel på en dator med hjälp av ett enkelt visuellt programmeringsspråk. Kodu kan användas för att lära ut kreativitet, historieberättande och programmering..

  • Modulens varaktighet - 1 månad

Även förskolebarn kan behärska visuell programmering för barn på det enkla och populära Kodu-språket från Microsoft korporationen. På KIBERone CyberSkolan i Jekaterinburg kommer din unga gamer att lära sig grunderna av att skapa 3D-spel och interaktiva berättelser, utöka sin kreativa potential, prova att vara programutvecklare och kommer säkert att vilja byta från den passiva rollen som spelare till en mer kreativ, fantasifull och spännande roll, som består av att utveckla 3D-projekt för Xbox och persondatorer. För att skapa spelvärldar, introducera karaktärer med känslor och deras interaktion med varandra enligt de givna reglerna, behöver barnet inte skriva texter och rita flödesscheman med koder - kontrollen sker med hjälp av kommandon som ingår i programsamlingen. 

Egenskaper av att lära ditt barn programmering med Kodu Game Lab-plattformen

Varaktigheten för Kodu Game Lab-modulen i vår CyberSkola för barn är 1,5 månader, lektioner hålls en gång i veckan. Under denna tid kommer din son eller dotter att bekanta sig med grunderna i visuell och objektorienterad programmering med hjälp av ett "levande byggset" och unikt Kodu-språk, upptäcka den fantastiska världen av modern datateknik och förstå logiken i programmering utan komplicerad syntax.

Under lektionerna i Cyberskolan kommer ditt barn att:

  • lära sig att tänka i algoritmer, utveckla rumsligt och strategiskt tänkande;
  • använda logik, visuellt planera ett framtida projekt;
  • bekanta sig med grunderna i 3D-modellering för barn, skapa spelobjekt och världar;
  • behärska grunderna i programmering genom Kodu-språket, bekanta sig med gränssnittet, inställningar, principer och regler;
  • arbeta under ledning av en erfaren handledare, lösa problem av varierande komplexitet, inklusive att flytta och länka objekt;
  • djupgående analysera de problem som uppstår under inlärningsprocessen;
  • utveckla sociala färdigheter, anpassa sig snabbare i okänd omgivning och lära sig att arbeta i grupp;
  • umgås med jämnåriga och njuta av ett hälsosamt mellanmål mellan lektionerna.

Ditt barn kommer att undervisas i programmering av mentorer - ledande professorer vid landets största universitet och högt kvalificerade anställda vid stora IT-företag. Låt dina barn bli mer framgångsrika än sina jämnåriga. Ge dem frihet för kreativitet, och möjligheten att engagera sig i utvecklingen av tredimensionella spel för PC eller Xbox-konsol med sina egna karaktärer och regler, som de kommer att vilja visa upp och dela med sina vänner.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK