Skapande av en landningssida. Tilda

Startsida / Moduler / Skapande av en landningssida. Tilda

Denna modul introducerar konceptet med en landningssida. Barn kommer att lära sig de viktigaste skillnaderna mellan en landningssida och en webbplats, lära sig hur man använder de grundläggande skaparverktygen för landningssidor och skapa sin första landningssida.

  • Modulens varaktighet - 1 månad

Kan du inte hålla ditt barn borta från sin smartphone eller surfplatta? Modulen "Skapa en webbplats på 24 timmar. Landning med Tilda" på den internationella Cyberskola KIBERone kommer att hjälpa till att rikta hans eller hennes passion i rätt riktning - även barn som går i ettan utan design- och kodskrivningsfärdigheter kommer att kunna använda denna kraftfulla landingssidobyggare för att skapa attraktiva, en-sidiga webbplatser och effektiva landningssidor.

 

Egenskaper för modulen "Skapa en webbplats. Landning med Tilda" på CyberSkolan

 

Tilda är en webbplatsbyggare och ett perfekt verktyg för att snabbt skapa landningssidor. För att arbeta i den krävs ingen kunskap om programmeringsspråk, eftersom alla webbresurser skapas från flera hundra färdiga block-moduler och inställningar görs med mus och tangentbord.

Tilda har cirka 500 mallar för olika webbplatser och på denna plattform kan du förverkliga vilken ide som helst: från en unik målsida, visitkortssida, CV-webbplats och blogg till onlinebutiker och informationsportaler. Till skillnad från CMS-webbplatsutveckling är processen för att skapa webbplatser med Tilda mycket enklare, det kräver inte heller några extra kostnader. Men resultatet är trots detta mycket imponerande.

Lektionerna på KIBERone Cyberskolan undervisas av kreativa lärare med god erfarenhet av IT-teknik och som vet hur man hittar ett gemensamt språk med barnen. Undervisningen består till 80 % av praktiska lektioner, där eleverna inte bara får lära sig vad en landningssida är, hur den fungerar och hur den skiljer sig från en webbplats, utan även får lära sig att:

  • designa ett omslag, välja färger, typsnitt och bilder för att skapa en stil;
  • designa, utforma och lansera landningssidor för konvertering;
  • strukturera, anpassa och bädda in HTML-kod;
  • lägga till text, foton, interaktiva bilder eller videor med några få klick;
  • fördse landningssidan med onlinechatt, analyssystem, registrerings- eller feedbackformulär, onlinebetalningsacceptans, interaktiva kartor, tidslinjer;
  • skapa integration med sociala nätverk, e-postlistor, koppla statistik, skapa mål, testning och SEO;
  • redigera, omforma sidan, ändra rubrik, ta bort block.

I slutet av modulen kommer eleverna att kunna utveckla en-sidiga webbplatser och landningar självständigt.

Denna modul kommer att vara ett viktigt steg för ditt barn mot ett välbetalt jobb inom IT-sektorn. De färdigheter som förvärvats under kursgången kommer att göra det möjligt för honom/henne att lösa alla nödvändiga uppgifter och problem i sitt företag eller tjäna pengar genom att skapa webbplatser, landningar, visitkort, företagsportaler etc.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK