Magin i PowerPoint + Canva. Skapa spektakulära presentationer

Startsida / Moduler / Magin i PowerPoint + Canva. Skapa spektakulära presentationer

Modulen introducerar barn till de populära programmen PowerPoint och Canva för att skapa presentationer och designa konstverk. I framtiden kommer barnet att kunna tillämpa den förvärvade kunskapen i skolan.

 • Modulens varaktighet - 1 månad
 • Ålder - 6-7 år

Den Första Internationella Cyberskolan, kvalificerad av Microsoft korporationen, erbjuder barn i åldern 6-7 år utbildning i att skapa presentationer i PowerPoint och Canva online service. Under en månads tid kommer barnen bekanta sig med funktionerna i dessa populära program, lära sig att arbeta med grafik och skapa inte bara effektiva presentationer utan även vykort, visitkort, flygblad, affischer och posters, omslag för sociala nätverk (Facebook, Twitter, osv.), collage och infografik. Modulens lärare kommer att förklara och visa i praktiken hur man kan förmedla sitt budskap och fånga åskådarens uppmärksamhet visuellt, istället för att använda ord.

Egenskaper för PowerPoint + Canva-utbildningen på CyberSkolan

PowerPoint + Canva-modulen gör att ditt barn inser att man inte behöver ägna timmar åt att prata om sina idéer - man kan presentera dem på ett levande sätt för sin publik med hjälp av illustrationer och ett minimum av text. Barnen kommer att kunna skapa coolt, intressant, strukturerat och riktigt fängslande innehåll på egen hand. Under lektionerna utvecklar de dessutom logik, flexibilitet i tänkandet och snabbhet i beslutsfattandet, vilket kommer att få dem att känna sig mer självsäkra bland sina kamrater.

Utbildningen i att skapa presentationer i PowerPoint och Canva på KIBERone CyberSkolan i Jekaterinburg baseras på ett författarprogram som utvecklats av ryska och utländska experter. Modulen är särskilt anpassad för barn så att det ska bli lättare och snabbare för barn att lära sig de nödvändiga färdigheterna som efterfrågas i skolan och som krävs för yrkesmässig utveckling inom IT-teknik.

På CyberSkolan består utbildningen i Microsoft PowerPoint + Canva av flera steg, med endast 20 procent teori och 80 procent praktik:

 • genomgång av programgränssnitt;
 • val av mallar och stilar;
 • skapande av avsnitt;
 • introduktion till enkla och snabba tekniker för att skapa bilder;
 • redigering av bilder, bakgrunder och färger;
 • tillägg av text och val av typsnitt;
 • Inlärning av hur man skapar cool infografik;
 • utforskning av färdiga kompositioner och utsortering av det onödiga;
 • konvertering av en presentation till PDF, JPG, PNG, video och omvandling till en visitkortswebbplats;
 • sparning i önskat format för offline-demonstration eller för att visa för besökare på en blogg eller webbplats.

Att lära sig skapa PowerPoint- och Canva-presentationer på vår CyberSkola är en guldgruva av ny kunskap och praktisk erfarenhet. Efter avslutad modul kommer ditt barn enkelt att kunna skapa vackra och effektiva multimediapresentationer.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK