En värld av tredimensionella spel på Unity 3D

Startsida / Moduler / En värld av tredimensionella spel på Unity 3D

Unity - en plattform för realtidsutveckling. 3D, 2D, VR och AR-visualisering för spel-, fordons-, transport-, film-, animations-, arkitektur-, ingenjörs- och designindustrin.

Unity 3D är en populär, användarvänlig och funktionell spelmotor som gör det möjligt att skapa färgstarka spel av hög kvalitet med 3D-grafik på hög nivå. Spel som skapas med Unity 3D körs på de mest populära operativsystemen - Windows, OS X, Windows Phone, Android, Apple iOS, Linux samt spelkonsolerna PlayStation och Xbox.

Unity 3D används av de största utvecklarna av datorspel (Blizzard, EA, Wargaming m.fl.) och bland de spel som skapats med Unity finns Pokémon Go, Game Of Thrones: Seven Kingdoms m.fl.

Barnet kommer att bekanta sig med spelmotorn, dess funktioner, lära sig hur datorspel och 3D-grafik skapas, lära sig att använda professionella verktyg som används av stora internationella företag och skapa sitt eget datorspel!

 • Modulens varaktighet - 3 månader

På KIBERone CyberSkolan i Stockholm får barn lära sig att skapa tredimensionella spel med hjälp av den användarvänliga och funktionella Unity 3D-spelmotorn. Ditt barn kommer att se spelvärlden på ett nytt sätt och kommer säkert att vilja gå från den passiva rollen som användare till den mer kreativa, fantasiväckande och spännande processen av att bygga scenarier för spelmiljön och lägga till nya funktioner i spelet. Denna tre-månaders-långa modul introducerar unga spelare till Unity-editorens funktioner och ger dem de kunskaper och färdigheter som krävs för att utveckla ett färgstarkt kvalitetsspel med 3D-grafik på hög nivå på Windows/Linux/Mac/Web-plattformar. Eleverna får lära sig hur man genererar idéer och skapar koncept, karaktärer och landskap, samt hur man felsöker spel. Denna modul innehåller också undervisning i C#-programmering och kommer att vara en lovande start för barn på deras väg mot ett arbete inom det lovande GameDev-området. 

Egenskaper av att lära sig skapa spel med Unity 3D-motorn

Varaktigheten för modulen " Världen av 3D-spel på Unity 3D" på vår CyberSkola för barn är 3 månader. Under den tiden kommer ungdomarna att lära sig Unity 3D-motorn och använda professionella verktyg som används av de största utvecklarna av datorspel. De kommer att lära sig principerna för speldesign, algoritmutveckling och användning av standardverktyg, repetera grunderna och vässa sina befintliga programmeringskunskaper. I slutet av modulen kommer varje barn att skapa sitt eget 3D-spel med snygg, saftig grafik, olika platser och coola nivåer för PC, iOS, Android, Play Station eller XBox-plattformar och publicera det i en digital butik.

Modulen om hur man skapar spel från grunden i Unity 3D innehåller

 • bekantskap med de grundläggande metoderna i C#-språket;
 • gradvis genomgång av spelmotorns gränssnitt och funktioner;
 • arbete med tredimensionell geometri, material och texturer;
 • skapande av karaktärer, objekt och scener;
 • arbete med kameran;
 • beräkning av belysning av 3D-modeller;
 • val av nödvändiga ljud från bibliotek;
 • tillämpning av post-effects för slutlig bearbetning;
 • importering och insamling av resurser, inklusive animationer;
 • kodskrivning för att organisera interaktion mellan objekt i spelvärlden.

Ditt barn kommer att undervisas i programmering av ledande universitetslärare och högkvalificerade anställda vid stora IT-företag. Låt ditt barn bli mer framgångsrikt än sina jämnåriga; spel, som utvecklats på Unity 3D kan publiceras, och bidra med goda pengar. 

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK