Grunderna i HTML. Inlärning av webbutveckling

Startsida / Moduler / Grunderna i HTML. Inlärning av webbutveckling

HTML (Hypertext Markup Language) är den kod som används för att strukturera och visa en webbsida och dess innehåll.

HTML är inte ett programmeringsspråk. Det är ett markeringsspråk som används för att tala om för webbläsaren hur de webbsidor du besöker ska visas. Det kan vara komplext eller enkelt, beroende på hur webbdesignern vill ha det.

Barnen kommer att introduceras till de grundläggande taggarna i programmeringsspråket, lära sig att förstå sidstruktur och grundläggande syntaktiska strukturer.

  • Modulens varaktighet är 2 månader

KIBERone CyberSkolan för barn i Stockholm har utvecklat en modul för att lära ut grunderna i HTML och webbutveckling för barn från 9 år. Det kommer inte att finnas någon onödig teori i klasserna, så våra unga programmerare kommer inte att ha tid att bli uttråkade. Programmet för att bekanta sig med hypertext markup language är anpassat speciellt för barn, lektionerna är intressanta och spännande. Det kommer att finnas många praktiska uppgifter och roliga aktiviteter, vilket kommer att garantera att barnen lär sig programmering med glädje. Ge ditt barn möjlighet att gå hand i hand med den högteknologiska världen, bli en riktig webbmästare och utveckla unika och kreativa projekt. 

Egenskaperna av modulen "Grunderna i HTML. Inlärning av webbutveckling" på vår CyberSkola

Webbutvecklare ligger högst upp på listan över de mest efterfrågade och välbetalda IT-yrkena. Denna modul är avsedd för att lära ditt barn grunderna i HTML-språket, ledande webbutvecklare från stora företag och designstudior kommer att dela sina färdigheter med barnen. 

Med de kunskaper som barnen får under 2 månader kan de skapa och programmera webbsidor, fylla dem med text, tabeller, bilder och videoinnehåll, bygga relationer mellan sidor och slutligen skapa sin egen webbplats och publicera den på Internet. Dessutom kommer modulen om webbutveckling att hjälpa barnen att bli mer uppmärksamma på detaljer, lära dem att strukturera information och närma sig uppgifter på ett systematiskt sätt.

Vi kommer att lära ert barn programmering från enkelt till komplext. Under lektionerna kommer barnen, i en arbetsfrämjande omgivning att:

  • bekanta sig med de grundläggande taggarna i programmeringsspråket;
  • lära sig förstå webbsidans struktur, inkl. titel, kodning, nyckelord, och kortfattad beskrivning av sidan;
  • memorera grundläggande syntaktiska strukturer;
  • arbeta i HTML med textmarkering (listor, urval, avstavning, separatorer, citat, index), tabeller (skapande, gränser, indragning, justering, färg och storlek), länkar, formulär, bilder och deras beskrivning;
  • bekanta sig med aktuella kvalitetsstandarder, reglerna för att placera information på en sida och kraven för moderna webbplatser och webbapplikationer;
  • skapa HTML-sidor, bygga rutnät, göra tabellayout, skapa en prototyp av webbplatsen;
  • optimera koden och förbereda sitt projekt för publicering;
  • lägga ut webbplatsen på Internet.

Kunskaper om grunderna i webbprogrammeringsspråket HTML och färdigheter i webbplatslayout kommer att hjälpa ditt bran att gå vidare till mer komplext material. Denna modul är början på vägen till att bli webbutvecklare, och redan inom en snar framtid kommer din son eller dotter att kunna tjäna sina första pengar. 

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK