Programmering i C#. 2D-spelens fantastiska värld

Startsida / Moduler / Programmering i C#. 2D-spelens fantastiska värld

Vi fortsätter att fördjupa våra kunskaper i världen av programmeringsspråk.

C# är ett modernt programmeringsspråk som är enkelt, optimalt och mycket lätt att använda. Det används för att skapa olika applikationer, webbportaler och webbtjänster. Barnet kommer att lära sig allt om algoritmer, typer av variabler, klasser, matriser och grundläggande operationer, bekanta sig med principerna bakom att skapa datorspel och till slut även skapa sitt eget 2D-spel.

  • Modulens varaktighet - 3 månader

Att lära barn skapa spel i 2D-grafik i C# (Si Sharp) på KIBERone CyberSkolan i Stockholm ger en god kunskapsgrund, som gör att de kan förstå logiken bakom mer kraftfulla, flexibla och populära programmeringsspråk och gå vidare till mer komplexa nivåer. Alla skolbarn från 12 år och uppåt med grundläggande PC-kunskaper kan behärska grunderna i spelutveckling och spelskript i detta moderna, enkla och lättanvända språk. Under lektionerna, efter att ha upprepat grunderna i programmering, kommer barn att lära sig om de funktioner och fördelar som kommer med att arbeta i denna prorammeringsmiljö, få praktiska färdigheter samt mot slutet av kursen kunna skapa riktigt bra spel på egen hand. 

Egenskaper av modulen för barn "Programmering i C #. 2D-spelens fantastiska värld"

Att lära barn att skapa spel gör att de kan få erfarenhet av objektorienterad programmering utan att tappa intresset för sina studier. Färdigheterna att skriva spelskript i C # som erhålls vid slutet av kursen kommer låta ditt barn tjäna pengar på sina 2D-spel redan inom en snar framtid, samt skapa en god grund för att behärska det efterfrågade och högt betalda yrket Gamedev, kommer att ge möjlighet att genomföra startups och kommersiella projekt, spel och applikationer - alla utvecklade på egen hand.

Att lära sig skapa spel från grunden på språket C# på vår CyberSkola öppnar nya horisonter för unga programmerare, eftersom man på detta språk kan skapa vilken applikation som helst (för Windows, mobil, webb, Android och iOS) och för vilken plattform som helst. Istället för passiv underhållning framför en datorskärm kommer ditt barn att tillbringa tid med nytta:

  • han eller hon kommer att lära sig programmering och behärska svåra begrepp som variabler, förgreningar, funktioner och cyklar;
  • kommer att lära sig allt om spel-konsollen och metoder för att arbeta med den, hur man anger och läser av data, formaterar strängar, bearbetar filer;
  • förstå de syntaktiska konstruktionerna i C#, som är ett av de fem mest populära programmeringsspråken;
  • kommer att bekanta sig med bibliotek och mallar, utvecklingsverktyg och deras kapacitet;
  • kommer att kunna läsa och hantera koder;
  • kommer att lära sig att skapa spelobjekt och klasser, arbeta med dem, ge dem olika egenskaper;
  • kommer att lära sig att arbeta med strukturerade XML-dokument;
  • fullständigt skriva ett spel med animering och grafiskt gränssnitt;
  • prova sig själv i rollen som spelutvecklare, vilket kommer att göra det möjligt för honom eller henne att besluta om sitt val av yrke i framtiden.

C# är ett utmärkt första språk för nybörjare och för dem som redan är bekanta med finesserna i C++, Java och Python.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK