Programmering i Java. Din första applikation!

Startsida / Moduler / Programmering i Java. Din första applikation!

Java är det mest populära språket i världen! De flesta Android-applikationer är skrivna i Java, och även Android OS är oftast skrivet i Java. De största företagsserverapplikationerna för finans och bank är också oftast skrivna i Java. Idag använder 9 miljoner utvecklare runt om i världen Java. 7 miljarder enheter i världen körs med detta språk.

Ditt barn får lära sig grunderna i programmering, hur man skapar mobilapplikationer för Android, hur man skapar sina egna applikationer och enkla datorspel.

Att veta hur man programmerar i Java är en nödvändighet!

 • Modulens varaktighet - 3 månader

Den Första Internationella CyberSkolan har utvecklat denna kurs för att lära ut Java-programmering, som är speciellt anpassad för barn. Modulen består till 80% av praktiska lektioner. Våra lärare är högt kvalificerade specialister från stora IT-företag och lärare på stora universitet runt om i landet. Genom sin goda förståelse av programmeringprinciper, fjärrservrar och kodredigering kommer de att förmedla sina kunskaper till barnen i en underhållande spelform, intressera dem av skapandet av mobila applikationer med ett gränssnitt för Android, låta dem djupdyka in i programutvecklingsvärlden. Med Java kommer ditt barn aldrig att bli uttråkat! 

Egenskaper för modulen "Programmering i Java. Din första applikation!"

På vår KIBERone CyberSkolan i Stockholm kommer ditt barn att kunna lära sig mobilapplikationsprogrammering i ett av världens mest populära språk. Java anses vara ett bra språk att börja med, det används aktivt för att utveckla mobilapplikationer och är det officiella programmeringsspråket för Android-plattformen. Vi kommer att ge ditt barn minimalt med teori och maximal möjlighet till praktik, introducera honnom eller henne till de grundläggande principerna för OOP (objektorienterad programmering) och grunderna i Java, lära ut rätt vanor när de skriver programkoder, förklara hur man effektivt använder plattformens kapacitet och tillgänliga Android-resurser. De kunskaper och färdigheter som erhålls i utbildningsprocessen kan användas både för utveckling av mobila applikationer för Android och för stationära applikationer.

Programmet för modulen "Java-språket för skolbarn" innehåller följande punkter:  

 • Grundläggande teoretiska kunskaper om Java-funktioner och syntax;
 • Introduktion till det objektorienterade tillvägagångssättet, designprinciper och algoritmteori;
 • skapande av klasshierarki och arbete med beräkningar i RAM;
 • bekantskap med standartiserade Java-bibliotek och speciella Android-bibliotek;
 • skapande och anpassning av ett Android-projekt i Java, inklusive byggnad av användargränssnitt, skärmelement och knappar, ändring av dess egenskaper;
 • utformning av driftlogik för mobilapplikationer, inklusive grafisk design, registreringsinställningar och andra viktiga händelser;
 • layout av grafiska gränssnitt och anpassning av applikationen för alla Android-enheter;
 • skapande av en emulator för att köra och testa applikationer;
 • utveckling och presentation av fantastiska Android-applikationer;
 • bekantskap med olika sätt att distribuera färdiga applikationer på tredjepartsresurser.

Syftet med modulen om att lära sig programmeringsspråket Java och skapa mobila applikationer på vår CyberSkola är att ge barn en grundläggande förståelse inom det breda området av Android-utveckling. Efter att ha slutfört en modul om mobilapplikationsutveckling från grunden kommer ditt barn att enklare kunna bemästra ett av de mest efterfrågade, lovande och välbetalda yrkena inom IT-sfären.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK