JavaScript-programmering. Vi lär oss hur man skapar spel!

Startsida / Moduler / JavaScript-programmering. Vi lär oss hur man skapar spel!

I nästan alla moderna webbläsare kan du skapa högkvalitativa spel med färgglad grafik. Detta är möjligt tack vare JavaScript - ett programmeringsspråk som är inbyggt i många webbläsare och som används mycket av Yandex. JavaScript-element finns på nästan alla webbplatser och mobilapplikationer, så JavaScript-utveckling är ett mycket populärt studieområde.

Egenskaper av vår kurs i speldesign

Vi inbjuder barn över 12 år att gå vår unika kurs i speldesign. Även de skolbarn som inte har någon programmeringserfarenhet kan delta i denna spelutvecklingsutbildning. Efter en 3-månaders kurs kommer var och en av våra elever att kunna skapa sitt eget kreativa spel. Lektionsegenskaper:

 • Barnen kommer att kunna förstå grunderna i programmering, skapa spel, rita animerade bilder;
 • modulen är lämplig inte bara för nybörjare utan också för dem som redan är bekanta med programmering och vill utöka sina kunskaper inom spelutveckling. För varje student anpassar lärarna programmet beroende på förberedelsenivå, så att de kan få maximal användbar information;
 • kursprogrammet för barn innehåller grunderna i utveckling, att skapa kreativa animationer, att arbeta med datorgrafik;
 • teorin tar bara upp 20 procent av kursen. För det mesta är barn engagerade i datorritning och skapandet av animationer. Tack vare ett sådant kursupplägg kommer de att kunna lära sig grunderna i programmering gradvis, självständigt förstå logiken inom spelutveckling och algoritmer som de kommer få nytta av i framtiden.

Vad barn kan få ut av kursen

 • lära sig grunderna i datorgrafik och ritning;
 • lära sig hur man skapar prototyper av spelscener
 • behärska de grundläggande begrepp som används i programmering och lära sig att arbeta med dem;
 • skapa animationer med snabba bildbyten;
 • animera bilder och text;
 • lära sig att skapa HTML-sidor;
 • hitta och åtgärda fel i kod;
 • förstå C-språk, känna till dess grunder, vilket kommer att göra det enklare för dem att ytterligare utöka sina kunskaper inom spelutveckling.

Resultatet av spelutvecklingskursen blir ett eget interaktivt spel, som barnet skapar i valfri genre. Dessutom kommer han eller hon att kunna skriva en app för spelet, driva en webbplats och om så önskas utveckla ett program för en riktig robot.

Att lära sig spelutveckling bidrar till formningen av supra-professionella färdigheter som är nödvändiga i den moderna världen: kreativitet, beslutsamhet, förmågan att tänka logiskt. Även om barnet väljer ett annat yrke i framtiden, kommer dessa egenskaper att hjälpa honom / henne att lyckas inom det varla yrkesområdet.

För att få en uppfattning om hur spelutvecklingskursen för barn kommer att hållas, kom till en gratis provlektion genom att registrera er på vår webbplats.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK