Programmering i C++. Alla kan göra det!

Startsida / Moduler / Programmering i C++. Alla kan göra det!

C++ är ett av de mest populära programmeringsspråken. Det används ofta för att utveckla programvaror, operativsystem, applikationsprogram, underhållningsapplikationer och annat.

Barnet kommer att studera de grundläggande principerna för objektorienterad programmering, lära sig vad algoritmer, uttryck och operatorer, variabler och konstanter är och många andra saker, bekanta sig med Qt-grafikbiblioteket och lära sig att skapa 2D-spel med dess hjälp, samt skapa sitt eget spel!

  • Modulens varaktighet - 3 månader

Denna spännande modul som kommer att handla om att lära barn C++-programmering är utformad för ungdomar från 12 år och uppåt. I slutet av modulen kommer eleverna att förvärva goda färdigheter inom att utveckla program i detta populära, effektiva och kraftfulla objektorienterade språk. Under ledning av kreativa och tekniska IT-proffs kommer pojkar och flickor att studera och utöka sina befintliga kunskaper om datorns interna arkitektur, lära sig principerna bakom att skriva algoritmer, bekanta sig med Qt-grafikbiblioteket, lära sig att skriva konsolprogram och program med ett grafiskt gränssnitt och skapa sina egna 2D-spel.

Egenskaper för modulen "Programmering i C++. Alla kan göra det!" i vår CyberSkola

Att lära sig programmering på KIBERone CyberSkolan i Stockholm är ett bra första steg mot ditt barns professionella utveckling som en eftertraktad specialist inom mjukvarudesign och spelutveckling. Modulens varaktighet är 3 månader, under vilka barnen (både nybörjare och de, som har erfarenhet av att skriva koder) kommer att lära sig att skapa spel med en rik visuell bild och interaktiva underhållningsapplikationer, behärska det svåra C++ språket och utveckla systematiskt och strategiskt tänkande.

Lektionerna kommer definitivt inte att vara tråkiga! Barnen kommer att bekanta sig med programmeringsgrunderna genom att skapa enkla spel, gå vidare till att utveckla applikationer med fullfjädrad grafik, få erfarenhet av att skriva program och felsöka dem. Att lära sig skapa spel leder till en hög grad av engagemang hos barnen. De får grundläggande kunskaper om variabler och kontrolloperatorer, funktioner och arrayer på ett lekfullt sätt, och genom att utföra uppgifter, utvärdera och korrigera sina klasskamraters arbete får de praktisk erfarenhet och vässar sina färdigheter.

På bara 3 månader kommer ditt barn att:

  • behärska syntaxen i programmeringsspråket C++ och principerna av att skriva flertrådad kod;
  • ha en uppfattning om mall-magi och designmönster;
  • lära sig att skapa subrutiner och arbeta med dynamiskt minne och dynamiska datatyper;
  • kunna interagera med nätverket, lagra och bearbeta stora mängder data, återställa information;
  • kunna använda biblioteksfunktioner och skriva egna;
  • bli bekant med den utökade uppsättningen nyckelord som används i .NET-programmering;
  • lära sig att programmera för Windows och skapa krypteringsprogram;
  • skriva många små program och utveckla 2D-spel med hjälp av Qt-biblioteket;
  • utveckla förmågan av att jobba i team.

Modulen för att studera C++-programmering är baserad på författarens program som utvecklats av ryska och utländska specialister. Det är anpassat speciellt för barns uppfattning och inkluderar att lära sig att skapa spel från grunden. Verkliga utvecklare från stora företag och designstudior för skapande av IT-produkter arbetar med barn.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK