Magisk Photoshop

Startsida / Moduler / Magisk Photoshop

Modulen är utformad för barn och tonåringar från 8 år. Barnen kommer att bekanta sig med datorgrafik och dess fantastiska möjligheter, lära sig de grundläggande verktygen i Adobe Photoshop och få unik erfarenhet av att bearbeta digitala bilder med hjälp av retuschering och filter. De kommer att lära sig att skapa vacker grafik och effektiva collage, retuschera porträtt och landskap. Våra erfarna lärare kommer att kunna kanalisera ditt barns energi till ett kreativt intellektuellt utrymme och hjälpa dem att upptäcka ett fantastiskt sätt att uttrycka sig!

Modulen "Magisk Photoshop" för barn och tonåringar på KIBERone CyberSkolan är ett utmärkt tillfälle att lära sig hur man arbetar i detta populära program och lägga grunden för en framgångsrik karriär. Modulens program kommer att introducera barnen till egenskaperna av digital fotokorrigering och lära dem hur man snabbt och effektivt bearbetar foton. De kommer att behärska programmets grundläggande verktyg, lära sig finesserna i att arbeta i Photoshop med retuschering, collage och animering, med raster- och vektorgrafik, och vid slutet av kursen kommer de att sammanställa ett helt eget portfolio.

 

Egenskaper för modulen "Magisk Photoshop " i KIBERone CyberSkolan

Photoshop är det mest populära verktyget inom datorgrafikindustrin, vilket gör att du kan utföra många operationer, inklusive bearbetning av foton, skapandet av bilder och logotyper. Utbildningen i vår CyberSkola är anpassad efter barns uppfattningsförmåga, allt material är strukturerat och presenteras med ökande komplexitet. Lektionerna är enkla och spännande, eftersom 80% av lektionstiden är ägnad åt pratiskt arbete.

Våra kreativa lärare, som arbetar på stora IT-företag och designstudios, kommer att avslöja hemligheterna och finesserna bakom att arbeta med programmets verktyg för att förbättra kvaliteten på våra foton. De kommer att dela med sig av sina erfarenheter, och tack vare dem kommer eleverna att få veta hur man slätar ut huden, tonar foton, väljer rätt balans mellan färger, förbättrar skuggor och högdagrar, betonar modellens "starka sidor", och återställer gamla foton.

I modulen Magisk Photoshop kommer ditt barn att:

  • lära sig hur man tar bra bilder med rätt perspektiv;
  • bekanta sig med programmets gränssnitt och dess verktyg;
  • lära sig att ladda upp och bearbeta porträttbilder och landskapsbilder;
  • prova på digital målning och skapa illustrationer;
  • experimentera med färger och former, ramar och text, filter och lager;
  • behärska de grundläggande punkterna för retuschering av porträtt, lära sig att jämna ut hudtonen, ta bort onödiga element och defekter;
  • lägga till text i ett foto, skapa textlogotyper och titlar;
  • skapa collage och dubbelexponeringar med olika foton.

Denna modul hjälper barnen att utveckla minne och uppmärksamhet, kreativt tänkande och fantasi, kognitiv aktivitet, samt en känsla för harmoni av färg och komposition. De kunskaper och färdigheter som förvärvas kommer att räcka för att barn och tonåringar inte bara ska tillbringa sin fritid på ett intressant sätt utan också för att i framtiden få tillgång till en stabil inkomst.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK